Avskjedsblogg

 

 

fullsizeoutput_31e1

 

 

Kjære leser!

Da er bloggen min kommet til veis ende. Et siste refreng bare, og så skal jeg ikke dele mer. 

Det er vemodig. Skikkelig vemodig. Samtidig som det er godt å gi slipp. Det betyr jo at livet skifter retning? 

I 4 og et halvt år har jeg delt personlige tanker og en komplisert tilværelse. Det jeg har fått tilbake fra dere, har vært svært verdifullt for meg. Så mye omtanke hadde jeg aldri forventet at jeg skulle få. Og så har jeg lært veldig mye som jeg tar med meg videre. 

Det er vanskelig å finne de rette ordene når jeg skal forklare hvorfor jeg avslutter. Og det blir enda vanskeligere å klare meg uten all støtten dere har gitt meg. 

Jeg trenger å se framover. Mye kirurgi er unnagjort i forhold til organsviktene mine, men jobben er definitivt ikke ferdig. Det dukker stadig opp nye utfordringer – sånn er det bare. Det er vanskelig, men jeg dealer med det så godt jeg kan. 

Sakte, men sikkert, håper jeg å pusle sammen bitene som skal utgjøre hverdagen. En hverdag jeg har det godt i. Både medisinske, kirurgiske, personlige og eksistensielle puslespillbrikker skal på plass. Da gjelder det å holde fokus, og sortere riktig. Det er også viktig å finne en balanse mellom hva jeg bruker kreftene til.

Når jeg deler, så dveler jeg. Jeg tror det er sunt å konsentrere meg om det som er . Det som har vært, er ferdig. Det som skal komme, skal jeg forsøke å ta. Det er en tid for alt, og nå skal jeg finne min plass i det livet jeg har sloss med nebb og klør for. 

Og så er det noe med å lukke noen dører for å kunne åpne noen nye. For å unngå trekk, liksom. Hvilke dører som finnes, og hvilke rom de fører til, kan jeg bare undres over foreløpig. Jeg har fortsatt mine drømmer og mål, og et par av dem er gått i oppfyllelse. Det gir meg styrke og tro på at alt skal gå godt. 

Jeg vil avslutte med å si tusen hjertelig takk til dere alle, for følget og for all omsorgen. Dere har berget like mye liv som en transplantasjon kan gjøre, tro meg! Og så vil jeg si tusen takk til de 2 viktigste skattekammerdørene i livet mitt –  Mamma og Sten. Dere er nydelige. 

Takk for meg! 

Varme klemmer fra Silje

fullsizeoutput_31e7

Reklame

32 kommentarer om “Avskjedsblogg”

 1. Sola fra Ånstad, det må vel være deg Silje. Du har med din historie og delinger åpnet noen dører for oss alle som har fulgt deg. Jeg håper inderlig du får oppfyllt dine drømmer, det unner vi deg.
  Så vil jeg ønske deg ei riktig god jul!
  Hils din mamma!

  Likt av 1 person

 2. Søteste Silje!
  Selv om jeg ikke er den som har kommentert mye her, så har jeg fulgt med hele tiden ❤️.
  Du er et utroligt sterkt menneske, og et pågangsmot som jeg misunner deg. Det kan være at de som følger med på bloggen her har gitt deg mye, men du har så bestemt gitt mere tilbake til oss. Din hudløse ærlighet som også setter våre liv i perspektiv… TAKK fordi du har delt tanker og opplevelser her, og selv om du ikke skriver mere her, så vil du fortsatt være i mine tanker❤️

  Likt av 1 person

 3. Hei kjære sterke og vakre Silje. Takk for alt du har delt, sender deg gode tanker og lykke videre på din vei. Håper det blir en fin adventstid og en riktig god jul til deg og Sten.
  Kos dokker masse.

  Likt av 1 person

 4. Da vil jeg takke for følge. Har vært så fint å lese det du deler med oss og jeg vil savne bloggen din. Forstår godt du må skifte fokus nå, høres fornuftig ut. Ønsker deg alt godt i årene som kommer, måtte de bli gode og innholdsrike uten for mye knall og fall. God jul🎅🏼😍mvh Wenche

  Likt av 1 person

 5. Tusen takk for alt du har delt Silje! Du er en fantastisk formidler, og det har vært lærerikt å følge reisen din. Du må være en av de «flinkeste» syke jeg har hørt om, samtidig som du klarer å gi en stemme til andre i samme situasjon om hvordan det føles, slik at pårørende og utenforstående kan forstå bedre. Lykke til videre ❤️

  Likt av 1 person

 6. Kjære gode,sterke Silje.. Det var jo litt trist å lese at du ikke vil blogge mere. ..Men skjønner at nye dører må åpnes og da leser jeg mellom linjene at det virker positivt og at du forhåpentlig er på bedringens vei..?
  Du e ei tøffa, så detta klare du nok
  Ønsket deg alt godt og god bedring og lykke til med ditt nye liv
  Stor varm klæm fra meg til deg😘

  Likt av 1 person

 7. Godt å høre at du ser fremover på en ærlig måte. ( om det blir riktig å si det slik) Med det så mener jeg at du er nå der hvor du føler du må være deg og høre på din indre stemme, og Ta en dag av gangen. Tro meg , din stemme blir nok savnet, men det at du tar litt ekstra vare på deg selv betyr mest. En stor goklem til deg og ditt nydelige støtteapparat; Mamsen og Sten . 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s