Om

 

Velkommen!

Jeg er 41 år og bor i Oslo sammen med verdens gjeveste katt, Tiger.

Jeg har en autoimmun kropp, og blogger om min hverdag.

Stikkord for hva du vil kunne lese om er blant annet: Transplantasjon av bukspyttkjertel/pankreas, gastrektomi (fjerne magesekk), gastric pacemaker, sacral nervestimulator, gastroparese, diabetes type 1, insulinpumpe, kontinuerlig blodsukkermåling (cgm), tarmsvikt, betennelser i mage/tarm, retinopati og nevropati.

Jeg er skribent for Landsforeningen mot fordøyelsessykdommers medlemsblad Fordøyelsen.

Jeg er kronisk opptatt av informasjon og motivasjon. Av fysisk og mental trening. Blir du inspirert av hverdagen min, er det stas! Følg bloggen, legg gjerne igjen en kommentar, lik meg på facebook ved å trykke her – eller ta kontakt på santonsen@hotmail.com
Setter kjempestor pris på din respons! 🙂

Reklame

11 kommentarer om “Om”

 1. Hei. Jeg heter Anne og er reservemora til Vibeke. Hun var på besøk her om dagen og gjorde meg oppmerksom på deg. For en flott dame du er. Takk for at du orker å oppmuntre andre når du er så dårlig selv! Jeg har kroniske smerter p.g.a flere sykdommer og vet at det kan være tungt. Hadde aldri klart meg uten godt humør. Jeg kommer til å følge bloggen din og gleder meg til det! Klemmer.

  Likt av 1 person

  1. Hei Anne! Så utrolig hyggelig melding å få! Tusen takk! Håper du kan finne motivasjon gjennom bloggen! Og at du tviholder på det gode humøret ditt! Det tror jeg er det viktigste vi har. Og Vibeke er jo mester i å få andre til å dra på smilebåndet 🙂 Ønsker deg riktig god bedring og god mestring! Stor klem 🙂

   Liker

 2. Heia. Klokka e såvidt passert 0800..sett å læs reportasjen om dæ i Tara, og måtte bare finne bloggen din. Gratulerer så masse modige kvinnfolk :)Skjønne at livets freske utdeling ikke har stådd på di sia, men dæken som du har røska tak i sykdomman og gjedd dæm motstand. D står d all respekt av. Ingen som ikke har vært i dine sko kan nån gang kunne skjønne sæ på kossn d e å være så syk over så lang tid. Sjøl har æ levd ei stund m mine plaga som e helt anderledes enn dine, men du traff mæ. Så mens alle sover enda og æ har sotte oppe enda en natt smile æ og ser sola komme opp m tanken på dæ din modige kvinne 🙂 Gratulerer igjæn! Go påske. Klæm fra ho Tone.

  Likt av 1 person

  1. Hei kjære Tone! Tusen takk for så fin tilbakemelding! Og så herlig å få være del av en smilende morgen med soloppgang. Håper dagen har vært snill med deg! Ønsker deg solfylte og fine dager! Be strong! 🙂 STOR klem tilbake!

   Likt av 1 person

 3. Så spennende å finne denne bloggen med mulighet for å få informasjon og oppmuntringer som en bonus. Har akkurat fått mistanke om gastroparese selv og da er det greit å finne ut så mye som mulig. Håper jo jeg tar feil, men blir uansett godt å få noen svar på hva som kan være galt.

  Nå skal jeg studere bloggen din nøye og håpe på at jeg selv får noen svar snart også. Flott at det finnes slike på en såpass uvanlig sykdom som jeg skjønner det er. Tommel opp for åpenhet!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s