Optimismen begynner å gro etter operasjonen

 

IMG_7635

Riktig god onsdagskveld! 

Det er nå gått 8 døgn siden operasjonen, og jeg er henrykt over å få kunne dele et livstegn igjen. Alt ved operasjonen ser ut til å gå i riktig retning nå. Jeg føler meg litt kvikkere i dag, og skal etter planen få fjernet epiduralbedøvelsen i morgen.

Dette er det tøffeste inngrepet jeg har gjort, så det vil nok ta tid før jeg får hentet meg inn igjen. Jeg skal dele mer når jeg blir litt sterkere. 

Tusen hjertelig takk for alle hilsener og gode tanker! Stor klem til alle! ❤️

Reklame

8 kommentarer om “Optimismen begynner å gro etter operasjonen”

 1. Du e virkelig tøff og sterk Silje. Helt utrolig. Dette kommer du igjennom med tiden til hjelp. Sakte vil du igjen klare å bygge deg opp, så dette kommer til å bli bra. Fortsatt en stor og varm klem til en fantastisk flott ung dame. Glad i deg.

  Likt av 1 person

 2. Det var godt å høre «tien» fra deg sjøl:)..selv om vi e oppdatert fra slekta.
  Masse god bedring til tøffe deg:) du klare nok dette også , med tid og stund..
  stor varm klæm fra tante Evy:)

  Likt av 1 person

 3. Hei! Takk for at du skriver om (deler) av livet ditt. Du er en voldsom motivasjon. Jeg kom over bloggen din da jeg søkte etter gastroparese, og du har lært meg mye – ikke minst opp å holde motet og motivasjonen oppe. Takk skal du ha 🙂 Og masse lykke til med formen fremover. Klem 🙂

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s