iHerb-favoritter

God sommertirsdag!

Her er noen iHerb-tips! Godt for både smaksløker, kropp og hode 🙂

 

Navitas Naturals Mulberry berries

 

NAV-00088-5

 

Mulberry er ikke bare en veske – morbær er også supermat! Bærene er fulle av c-vitamin, kalsium, antioksidanter og er en super jernkilde. Pakken fra Navitas Naturals er raw, vegan, glutenfri og inneholder 100 % ren og ikke-genmodifisert vare. 100 gram av bærene gir 1,85 mg jern – mer enn en biff. Noe som er ypperlig for oss som ikke spiser mye kjøtt eller som har jernmangel.
Bærene skal gjøre deg proppfull av energi og omtrent eviglevende – jeg er mer overbevist om at den er veeeldig god å snackse på..! Kjempegod å bare spise alene, eller ha i frokostblandinga eller havregrøten. Den finnes også i helsekostbutikker og invandrerbutikker.

 
Arrowhead Mills: Organic puffed kamut cereal

 

ARW-47434-5

 

Økologisk puffet fullkorn av kamut. Uten salt og sukker, og inneholder 30 % mer protein enn hvete. Veldig godt å ha i frokostblanding, bruke i bakst, røre inn i yoghurt, eller ha i havregrøten. Smaker mye mer enn vanlig puffet-poser fra Rimi! Lavkalori og uten fett.

 
Walden Farms Chocolate flavored syrup

 

WAL-88055-1

 

Åh! Denne er god! Første gang jeg smakte den, ble jeg skikkelig skuffet. Jeg syntes liksom den smakte både kunstig og rart. Men etter et par-tre runder med den blandet i cottage cheese`en var jeg solgt! Går ned på høykant! Smaker best når den blandes med noe annet. Et triks er også å blande inn litt kakao og søtning.  Pr amerikansk definisjon er den uten både kalorier, fett, karbohydrater, sukker og gluten (les mer om det her). Og dermed MED en del kunstige greier. Så vær obs på mengden – for den er ikke helt snill med sarte mager.

 
Walden Farms Caramel Syrup

 

WAL-88069-1

 

Samme som ovenfor, men med karamellsmak. Ypperlig på pannekaker og funker stort sett fint som sukkerfri erstatning til honning og sirup i oppskrifter. Står seg lenge i kjøleskap selv om den er åpnet.

 

 

Zhena`s Gypsy Tea Earl Green Tea

 

ZHE-10019-0

 

Økologisk grønn te med veldig god smak! Jeg er egentlig ikke noen særlig te-drikker, men denne har virkelig fått bein å løpe på hos meg. Nydelig både varm og til å lage iste av, bare pass på å trekke den veldig kort tid slik at den gode aromatiske smaken av roser, bergamot, sitrus og blomster ikke blir kvalt av den etterhvert bitre smaken av garvesyre. NB: Grønn te kan interagere med enkelte legemidler, spør legen din hvis du er usikker. Koffeinredusert.

 

 

Now Foods Magnesium

 

NOW-01283-5

 

Jeg tar tilskudd av magnesium året rundt, men nå om sommeren og ved hard trening trenger jeg mer. Grunnen til dette er at varmen gjør at man svetter ut mer mineraler. Om du tar magnesiumtilskudd, anbefaler jeg denne! Den har vist seg effektiv på blodprøvene mine. Og holder krampene borte (bank i bordet..!). NB: Kapslene er ganske store å svelge ned.

 
Navitas Naturals Raw kakaopulver

 

NAV-00084-6

 

Supermat som smaker supergodt! Rå kakaopulver er ikke varmebehandlet, og har derfor beholdt alle næringsstoffene fra kakaobønnene. Vanlig kakaopulver er gjerne varmet opp i produksjonsprosessen og kan også være tilsatt sukker, smaksforsterkere og holdbarhetsforlengende stoffer. Rått kakaopulver er 100 % rent. Inneholder masse antioksidanter, magnesium, aminosyren tryptofan og phenyletylamine – et adrenalinliknende stoff som vi produserer naturlig når vi er forelsket 🙂 Pulveret smaker kraftig aromatisk og er derfor drøyt i bruk. Husk at næringsstoffene blir forringet dersom du bruker det i varm matlaging (over ca 40 grader). Denne er glutenfri og vegan.

 

Reklame

4 kommentarer om “iHerb-favoritter”

  1. Tusen takk for tips, skal bestille mulberry og cereal med en gang 😀 Alltid så gøy å lese om folks iherb-favoritter, finner veldig ofte noe som frister og som jeg ikke har prøvd før 🙂

    Likt av 1 person

  2. Fikk mulberries i dag og er veldig positivt overrasket! 🙂 liker ikke tørkede bær/frukt noe særlig, men disse var kjempegode. og har masse jern som jeg trenger. TUSEN takk for tipset, det er nesten verd gull.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s