Fotoshoot med KK

I forbindelse med en reportasje i bladet KK har jeg i vår fått coaching av Christine Otterstad. I løpet av prosessen har jeg i flere runder blitt fulgt opp og intervjuet av journalist Gry Thune. Og i dag var det klart for fotoshoot!

Må innrømme at jeg var litt nervøs på forhånd, profesjonell bildeknipsing er jo ikke akkurat hverdagskost for meg 🙂 Vi startet dagen nede i redaksjonen, hvor jeg hadde en lang og god prat med Gry. Hun har jeg møtt flere ganger, og gleder meg like mye hver gang! Hun mestrer det å være journalist og et fintfølende medmenneske på en nydelig måte.

 

Bilde

 

KK`s journalist Gry Thune og stylist/makeup-artist Mari Wang Haugersveen

 

Så kom damen med tryllestaven: Mari Wang Haugersveen. Du verden så kjekt å bli sminket og fikset på håret! Med sitt behagelige vesen gikk tiden så alt for fort. For jeg skulle jo benytte anledningen og (snik)be om tips og råd om både hud, sminke og hårstyling. Men det glemte jeg jo helt av 🙂 For det var så interessant å snakke med henne om andre ting!

 

Bilde

 

 

Fotoseansen forgikk på Villa Paradisio på Grunerløkka. Der fikk jeg møte Christine Otterstad igjen, veldig kjekt! Etter at coachingen var over tidligere i vår, har jeg merket at jeg gjerne skulle hatt henne i lomma. Skulle hatt henne med meg overalt. For motivasjon og indre retningssans er ferskvare. Jeg nærmest fløy av inspirasjon da hun coachet meg. Etterhvert som tiden har gått, og hverdagen melder seg med sine stadig nye utfordringer, har jeg kjent på at jeg mer enn gjerne skulle fortsatt hos henne. For hun lokker fram så mye livsgnist! Og kampånd på den riktige måten. Det bor mye visdom i henne.

 

Bilde

Coach Christine Otterstad og stylist/makeup-artist Mari Wang Haugersveen

 

Bildene ble tatt av fotograf Astrid Waller. Makan til dame! Verdens peneste øyenbryn og pannelugg – akkurat sånn som jeg alltid har ønsket meg 🙂 Hun pratet som en foss, og fikk meg til å glemme helt av å være nervøs. Jeg gleder meg masse til å se bildene!

 

Bilde

Fotograf Astrid Waller in action! 

 

For en bukett av flotte medmennesker, som er så dyktige og brenner for det de driver med. Veldig inspirerende! Det fineste av alt er at det er så lett å snakke med dem om hverdagsutfordringer som vi alle står overfor. Tusen takk for kjempefin dag 🙂

(Reportasjen kommer på trykk i KK til høsten)

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s