En liten hilsen

Hei kjære leser!

Dette er en rar kveld. Kvelden før Den Store Dagen. Dagen jeg har drømt om så uendelig lenge. Så jeg fikk lyst til å sende en hilsen.

Jeg ligger på Ullevål Universitetessykehus, og i morgen skal magesekken fjernes.

Jeg er spent. Lettet. Redd. Og mest av alt takknemlig for at legene vil gi meg denne risikable muligheten. Det har vært en lang kamp, og tiden har vært tøff. Jeg vet at jeg har de dyktigste folka rundt meg, både gastropareselegen og kirurgene. Top notch. Tryggere hender kan jeg ikke være i.

Mamma har jeg sammen med meg. Det er godt å ha en mamma som passer så godt på! ❤️

Nå håper jeg at jeg gjør det riktige. Blir kjempeglad om du vil krysse en finger eller to for meg i morgen! 😊

Stor klem fra Silje 🌸

Reklame

30 kommentarer om “En liten hilsen”

 1. Kjære Silje!
  Jeg krysser alt jeg har for deg! Så spennende.
  Har tenkt mye på deg i det siste, og hatt på følelsen av at noe var på gang. Masse lykke til, kommer til å ha deg i tankene i morgen. ❤
  Stooor klem.

  Likt av 1 person

 2. Hei. Jeg har tenkt på deg. Men visst jo at det kom til å ta lang tid før du blogget igjen. Nå skal jeg krysse alt jeg har av fingre og tær for deg imorgen!! Heia deg, og mamma’n din ❤ Sammen er vi sterke!

  Likt av 1 person

 3. Kjære Silje! Så godt å høre fra deg- og så bra at du er kommet dit du har jobbet så lenge for å nå! Du er enestående! Stor lykke til klem,- skal sende gode vibrasjoner😘👍 Hils mamma Audhild! Ser frem til å høre fra deg igjen!
  Synnøve

  Likt av 1 person

  1. Hei Kåre! ❤ Tusen hjertelig takk! Vet du, jeg har tenkt så mye på deg. Og det har vært fantastisk mye støtte i å tenke på at nettopp du har kunnet levet så bra med samme inngrepet. Du har vært til stor motivasjon! «Han Kåre» har vært mye snakket om her til gårds, skal du vite! Store takknemlige klemmer fra meg og mamma! ❤

   Liker

 4. Lykkeønskninger til deg!!! Ønsker deg virkelig alt godt, Silje. Hils Mamma. Tøffe damer, begge to😊 Godt å ha noen som støtter deg.

  Likt av 1 person

  1. Kjære Inger-Tove! ❤ Tusen hjertelig takk til deg! ❤ Setter så vanvittig stor pris på! Dette går riktige veien, og vi er så lettet og glade begge to. Hils dine! ❤ Store varme klemmer ❤

   Liker

 5. Å kjære søte gode deg, selvfølgelig krysser jeg alt for deg. Ønsker deg det beste og håper alt bil gå din vei. Gi mamman din en bjørneklem og si at hun er en superflink mamma som stiller opp for deg som hun gjør. Dette vil gå bra og hun må ikke beskymre seg for mye. Gleder meg til å høre hvordan det går. ❤️❤️😍❤️❤️😍❤️❤️

  Likt av 1 person

  1. Kjære Ulrikke! Min skjønne romkamerat! ❤ Var så trivelig å dele rom med deg! Et herlig vindpust. Vårvindpust med fine juletanker ❤ Hvordan går det med deg? Håper du har kommet deg til krefter igjen, og at ting funker! Hils så masse til mammaen din – tenker masse på dere begge to ❤ Stor klem og riktig god bedring! ❤

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s