Julehilsen fra nord

IMG_5679

Hei kjære leser!

Jeg har tjuvstartet, og er allerede reist hjem på juleferie til Andørja. Så nå nyter jeg fridagene hjemme hos mamma. Jeg har fått sett nordlyset danse på himmelen. Jeg har hilst på den flotte reven som passer på ute i hagen. Og jeg har (nok en gang) erfart hva minus tjue grader virkelig er 🙂

Etter en hektisk innspurt, var det ekstra godt å komme hjem. Jeg sover og jeg sover..! Nå er ikke juleferien den verste tiden å være i koma på, da. I morgen er det vintersolverv, så da regner jeg med at kreftene vender tilbake – i rekordfart! Jeg liker tanken 🙂

IMG_5537

IMG_5596

Disney og handballkamper hører desember til. Hver vår greie…

IMG_5589IMG_4780

  Desember bød på en leddoperasjon, men jeg fikk trent allikevel.

IMG_5544

IMG_5615

 Litt førjulskos.

IMG_5658

 IMG_5669

Ønsker dere alle ei riktig god og fredfylt jul!

Reklame

2 kommentarer om “Julehilsen fra nord”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s